Köp laddbox, få
6 mån fri laddning

När du köper din elbilsladdare från oss på Telinet Energi bjuder vi dig på laddningen under 6 månader.* Erbjudandet gäller för dig som är kund hos oss på Telinet Energi. Välj den laddbox som passar dig bäst och njut av en trygg leverans och installation!
*Vi drar av upp till 200 kWh /månaden på din elräkning vilket motsvarar en normal förbrukning för en laddbox. För att ta del av erbjudandet behöver du inom en månad efter installation registrera din laddbox i appen

Köp laddbox
Zaptec go

Zaptec go

Laddboxen som passar alla bilar. Med stilren skandinavisk design och 5 års garanti.
Charge Amps Halo 11 kW

Charge Amps Halo 11 kW

Med sin imponerande IP-klassning och kompakta design är det inte konstigt att Halo från svenska Charge Amps har blivit en favorit på marknaden.
Charge Amps Aura

Charge Amps Aura

Kapaciteten att ladda två elbilar samtidigt och med en imponerande laddningshastighet på upp till 22 kW per uttag.

Ta steget till solceller på ditt eget tak!

När man ska investera i solceller vill man ha kvalitetskomponenter, en smidig installation, kort återbetalningstid och riktigt bra garantier. På Telinet Energi strävar vi efter att erbjuda våra kunder just detta, och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris.

Full koll på din elbilsladdning med Telinet-appen.

Med vår användarvänliga app får du en omfattande överblick över din energianvändning och ditt elavtal. Genom att följa elpriset per timme kan du enkelt optimera din förbrukning och styra din elbilsladdning till tider på dygnet när elpriset är lägre Läs mer