;
PrivatFöretag
zickzack_icon
Alltid billigt. Alltid grönt.
zickzack_icon
Vi är Telinet Energi och vi jobbar utifrån två väldigt viktiga punkter: Alltid billigt. Alltid grönt. Det betyder att allt vi gör och alla beslut vi tar leder fram till att vi pressar priserna på grön el ytterligare. För vi vill ge dig Sveriges absolut lägsta elpriser. Inte bara idag utan även imorgon. Gå gärna in och jämför oss med din nuvarande elleverantör på till exempel elskling, compricer eller elpriser så får du se. För vem har sagt att grön el måste vara dyr? Ja, inte var det vi i alla fall.

 

pig

Alltid billigt

Hos oss får du Sveriges lägsta elpriser, inte bara idag utan även imorgon. Vi slutar aldrig jobba för att pressa priserna ytterligare.
responsive

Jämför oss

Våra priser tål verkligen att jämföras. Gå in på elskling, compricer eller elpriser och jämför oss med de andra
 elbolagen och deras priser.
vind

Alltid grönt

Du behöver aldrig bekymra dig över var elen kommer ifrån eller hur den produceras. All vår el är grön och kommer från förnybara källor. Läs mer.
barael

Bara el

Vi är ett elbolag. Alltså ett bolag som säljer el. Vi driver inga andra frågor eller projekt utan ägnar oss helhjärtat åt det vi gör absolut bäst; ser till att du får Sveriges lägsta elpriser.
hus_small

Liten och stark

Vi är en liten men kraftfull organisation där varje person är superviktig. Vi gillar det vi gör, vi vet vad vi vill och vi jobbar hårt för att det ska bli riktigt bra.
pussel

Alltid Enkelt

Det är enkelt att vara kund hos oss. Våra fakturor är tydliga och lätta att förstå och vi har bara tre elavtal som alltid ger dig billig, grön el (och inget av dem låser in dig i luriga tillsvidareavtal).
zickzack_icon
Våra tre avtal
zickzack_icon

Hos oss kan du välja mellan tre olika elavtal. Alla våra elavtal har en sak gemensamt; de är alltid billiga och alltid gröna.

Rörlig el till inköpspris

Rörlig el till inköpspris

Passar dig som kan hantera olika kostnader från månad till månad. Priset varierar beroende på hur elbörsen svänger.

  • Ingen bindningstid
  • 49 kr i månadsavgift
  • Alltid grönt

Läs mer om detta avtal

Rörlig el med pristak

Inköpspris med pristak

Du får en försäkring mot stora förändringar i elpriset, oavsett hur elbörsen svänger. Vi kapar helt enkelt pristopparna.

  • Tryggt med pristak
  • Inköpspris med pristak
  • Alltid grönt

Läs mer om detta avtal

Fast pris

Fast pris

Vill du ha full kontroll över elpriset på din räkning? Med fast elpris kan du binda priset på ditt elavtal från tre månader upp till tre år.

  • Samma pris varje månad
  • 19 kr i månadsavgift
  • Alltid grönt

Läs mer om detta avtal