Häng med på vår resa – kom och jobba hos oss!
Lediga tjänster

Social och glad sommarvikarie till vår Kundservice

Om dig

Älskar du också service och försäljning? Gillar du att prata med människor i telefon, lösa problem och att alltid hitta det som är bäst för kunden? Är du kanske student och söker ett jobb över sommaren, eller har du precis gått ut gymnasiet och behöver sysselsätta dig innan höstens utmaningar tar vid? Gillar du dessutom att hjälpa och försöker alltid se det positiva i situationer du hamnar i? Då är du rätt person för oss!

Du ska vara ansvarstagande, engagerad i ditt arbete och tycka det är kul att komma med förslag och initiativ kring det dagliga arbetet. Du är självgående och kan ta beslut. Men allra viktigast för oss är att du är en lagspelare, har ett glatt humör och positivt bidrar till att vårt kundserviceteam får en härlig sommar tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker sommarvikarier som gillar service, problemlösning och att prata i telefon och maila. Dina primära arbetsuppgifter är att besvara inkommande samtal och mail från våra kunder och att hjälpa kunderna hitta de lösningar och erbjudanden som passar dem allra bäst. Därför är det plus i kanten om du dessutom gillar att sälja. Vi söker två vikarier som gillar att arbeta med telefon, mail och chatt som verktyg och som brinner för att hjälpa och ha kontakt med andra människor. Har du tidigare jobbat med service är det meriterande men för oss är det dina personliga egenskaper allra viktigast – resten kan man lära sig. För rätt person finns även stora chanser till fortsatt jobb under hösten som backup/inhoppare vid behov.

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning (meriterande men ej krav)
• Har som lägst gymnasieutbildning
• Talar och skriver svenska obehindrat
• Gillar att ha roligt på jobbet

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är på heltid under perioden juni-augusti (ca 8 veckor), endast vardagar med ett rullande schema mellan 8-18. Du är placerad på huvudkontoret på Karlavägen, Stockholm. Lön efter överenskommelse.

Om Telinet Energi

Telinet Energi är ett ungt företag som tycker om jorden vi lever på, därför är miljön för oss som energibolag viktig. Vi väljer därför att enbart leverera el från förnybara källor och klimatkompenserar hela vår verksamhet. Vi jobbar utifrån två väldigt viktiga punkter: Alltid billigt. Alltid grönt. Det betyder att allt vi gör och alla beslut vi tar leder fram till att vi pressar priserna på grön el ytterligare. Vi är en liten men kraftfull organisation där varje person är superviktig. Vi gillar det vi gör, vi vet vad vi vill och vi jobbar hårt för att det ska bli riktigt bra.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail till jobba@telinet.se, dock senast 21/4–2019. Skriv ”Sommarvik” i ämnesraden. Vi intervjuar fortlöpande.