Häng med på vår resa – kom och jobba hos oss!
Lediga tjänster

Social och glad kundserviceagent till ungt och snabbfotat bolag.

Om dig

Älskar du också service och försäljning? Gillar du att prata med människor i telefon, lösa problem och att alltid hitta det som är bäst för kunden? Kanske har du tidigare varit säljare men känner att du vill utöka din erfarenhet att även omfatta service? Då har vi på Telinet Energi jobbet för dig! Vi växer och Ellinore, Modou, Emma och vi andra söker just nu en ny kollega till vårt kundserviceteam. Vi hoppas att det är just du!

Du gillar att hjälpa och försöker alltid se det positiva i situationer du hamnar i. Du ska vara ansvarstagande, engagerad i ditt arbete och tycka det är kul att komma med förslag och initiativ kring det dagliga arbetet. Du är självgående och kan ta beslut. Men allra viktigast för oss är att du är en lagspelare, har ett glatt humör och positivt bidrar till att vårt kundserviceteam fortsätter trivas och ha roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Vår kundservice har till uppdrag att serva våra kunder i alla frågor de kan tänkas ha kring sin elleverans hos oss. Vi har kontakt med våra kunder via telefon och mail så detta blir dina verktyg i ditt dagliga arbete. Vi vill alltid ge våra kunder den elleverans som är bäst för just deras situation, därför är merförsäljning en viktig del av arbetet. Winback, att behålla och vinna tillbaka kunderna, är också en naturlig del av din vardag hos oss så det är viktigt att du tycker det är roligt att sälja. Erfarenhet från att sälja produkter och/eller tjänster är meriterande men inte ett krav. Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av service och/eller försäljning (meriterande men ej krav)
• Har som lägst gymnasieutbildning
• Talar och skriver svenska obehindrat
• Gillar att ha roligt på jobbet

Övrigt om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst, endast vardagar med ett rullande schema mellan 8-18. Du får en fast månadslön, friskvårdsbidrag och är placerad på huvudkontoret på Karlavägen, Stockholm.

Om Telinet Energi

Telinet Energi är ett ungt företag som tycker om jorden vi lever på, därför är miljön för oss som energibolag viktig. Vi väljer därför att enbart leverera el från förnybara källor och klimatkompenserar hela vår verksamhet. Vi jobbar utifrån två väldigt viktiga punkter: Alltid billigt. Alltid grönt. Det betyder att allt vi gör och alla beslut vi tar leder fram till att vi pressar priserna på grön el ytterligare. Vi är en liten men kraftfull organisation där varje person är superviktig. Vi gillar det vi gör, vi vet vad vi vill och vi jobbar hårt för att det ska bli riktigt bra.

Din ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ett mail till jobba@telinet.se, dock senast 28/2–2019. Skriv ”Kundservice” i ämnesraden. Vi intervjuar fortlöpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.